Foto Galeria

Ka mision grumbullimin e fotove që prezantojnë dhe promovojnë kryesisht aktivitete që zhvillohen në të gjitha fakultete dhe sektorët tjerë të AAB-së.

INSTITUTI AAB
APLIKO