Sërish AAB! I pari në rangimin sipas Google Scholar nga të gjitha institucionet jopublike shqiptare të arsimit të lartë

24 Janar, 2023

Nga rreth 5 mijë universitete të botës, të përfshira në rangimin #TransparentRanking, që mbështetet në të dhënat e Google Scholar, Kolegji AAB mbetet sërish i vetmi institucion jopublik nga Kosova që përfshihet në këtë listë. Me rreth 200 pozita më lart krahasuar me edicionin e kaluar, Kolegji AAB në edicionin e janarit 2020 të publikuar […]

Më shumë »
  • 75% e studentëve të diplomuar

    janë në marrëdhënie pune

  • 37 programe

    Bachelor dhe Master

25 Mars, 2023

Marigona Zejnullahu studente e Fakultetit të Gjuhës Angleze në Kolegjin AAB, përmes një konkursi të shpallur nga Oda Ekonomike Amerikane në kërkim të studentëve të dalluar, pati mundësinë të jetë pjesë e stafit të kësaj organizate. Përvoja në Odën Ekonomike Amerikane, me të cilën Kolegji AAB janë partnerë bashkëpunimi, për Marigonën është e veçantë, sepse […]

AAB
partnerët

AAB
SOCIAL

Facebook

INSTITUTI AAB
APLIKO